Deze opleiding

Je wilt je vaardigheden en kennis als middenmanager ontwikkelen met een officieel erkende HBO-opleiding die je afsluit met een wettelijke graad. Je bent bijvoorbeeld teammanager, bedrijfsleider of ...

open_in_newwebsite

locatieAmsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle
diplomadiploma Operationeel Manager
typeregulier
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur2 jaar avondonderwijs
croho-code80092

Met de HBO Associate degree Operationeel Manager van Hogeschool ISBW behaal je niet alleen het erkende diploma, maar groei je uit tot een volwaardig manager die op operationeel en tactisch niveau handelt. Je leert veel over processen, projecten en HR en hoe je daar als operationeel manager mee omgaat. Docenten uit de praktijk ondersteunen je hierin en bieden je praktische handvatten, zodat je je kennis en vaardigheden meteen kunt gebruiken. Deze NVAO-geaccrediteerde opleiding is bovendien uitstekend te combineren met werk en privé. Kortom: je maakt beslist een goede keuze met deze opleiding bij Hogeschool ISBW.

Waarom aan de ISBW?

HBO Associate degree

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.

Toelating en kosten

toelatingseisen

basiskennis
Je kunt instromen in deze opleiding als je beschikt over een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4. Als je niet beschikt over een van deze diploma’s, maar je hebt wel het werk- en denkniveau en je bent 21 jaar of ouder, dan kun je deelnemen aan de 21+ toets van Hogeschool ISBW. Zie Toelichting HBO voor meer informatie.

Contact

Afdeling A&V

Afdeling Advies & Voorlichting

Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite