1/3 NHL Stenden
Hotel Management
star Keuzegids topopleiding 2020
gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
100% Engelstalig
Tijdens de studie doe je werkervaring op waar je je theoretische kennis direct kunt toepassen. De werkplekken/leerbedrijven zijn uniek voor de Hogere Hotelschool van NHL Stenden Hogeschool. In Emmen is dat restaurant Stones en een aantal hospitality bedrijven in de omgeving. In Leeuwarden het commerciële en trendy Stenden Hotel met 36 kamers, 3 restaurants, luxe bar en congresfaciliteiten.
2/3 NHL Stenden
Hotel Management
gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
Je studeert naast je werk. En het studieprogramma is hierop afgestemd!

Hotel Management School biedt deze deeltijd variant als enige hogeschool in Nederland aan. Zo kun jij je baan behouden en toch een HBO studie volgen.

FACTS AND FIGURES
  • 4 modulen per jaar
  • 20 lesdagen per jaar
  • Per periode: themaopdracht met beoordeling
3/3 NHL Stenden
Hotel Management
gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
Door onze op Work Based Learning gebaseerde werkmethode maak je van werken leren en andersom. En dat maakt deze opleiding zo boeiend, voor beide partijen. Want jij leert en toetst het geleerde direct in de praktijk. Je werkgever profiteert van de door jou opgedane kennis en jouw gedegen aanpak van het praktijkvraagstuk. De ontmoeting met collega's, ook uit andere sectoren van de hospitality industry, is bijzonder inspirerend. Bij de deeltijdvariant volg je het duale programma en word je voor bep
disclaimer: bovenstaande cijfers en beoordelingen zijn aangeleverd door de opleidingen zelf. Wij kunnen de juistheid niet garanderen.

Studenten aan het woord

NHL Stenden Hogeschool
Ik wilde wel doorstuderen, maar had geen zin om weer vier jaar lang naar school te gaan. Vandaar dat ik heb gekozen voor Hoger Hotelonderwijs Associate Degree.

“Na mijn mbo-diploma Marketing en Communicatie, ben ik in de bediening gaan werken.” “Heel erg leuk werk, maar ik merkte dat er in de praktijk vaak wordt gevraagd naar mensen met hbo-niveau. Ik wilde wel doorstuderen, maar had geen zin om weer vier jaar lang naar school te gaan. Vandaar dat ik heb gekozen voor Hoger Hotelonderwijs Associate Degree...
Naast theorielessen zijn er praktijkdagen. En wanneer je je studie volgt in Leeuwarden, draai je mee in de keuken, bediening, receptie en huishouding. Vooral in de bediening heb ik de nodige ervaring. Het is leuk om deze kennis ook weer op andere studenten over te brengen en elkaar te helpen. De associate degree is ideaal voor mensen die twijfelen of ze nog verder willen studeren. Het bevalt me hier zo goed dat ik uiteindelijk heb besloten wel de vierjarige opleiding te doen. De mogelijkheid om na twee jaar toch te kiezen voor de gewone bachelor blijft altijd open. Dat maakt de associate degree zo interessant!”


lees verder ...