29 resultaten

AvansBedrijfskunde voltijd Roosendaal
De wereld van management en organisaties verandert snel. Wil je hier een rol in spelen, kies dan voor de praktijkgerichte tweejarige hbo-opleiding Bedrijfskunde.
AvansBedrijfskunde deeltijd Breda
De deeltijdopleiding Bedrijfskunde Associate degree geeft je handvatten om bedrijfsprocessen te doorgronden en verbeteren. Je leert over strategie, bedrijfsvoering, management, financiën en recht.
AvansBedrijfskunde voltijd Den Bosch
De tweejarige hbo-opleiding Bedrijfskunde is veelzijdig en praktijkgericht. Deze business-opleiding past bij jou als je een rol wilt spelen in de snel veranderde wereld van management en organisaties.
AvansBuilt Environment voltijd Den Bosch
Tijdens de tweejarige Ad-opleiding Built Environment staat de gebouwde omgeving centraal. Je leert hoe je een omgeving ontwikkelt, inricht en hoe je de gebouwen en infrastructuur ontwerpt en bouwt.
AvansCommunicatie voltijd Den Bosch
De tweejarige hbo-opleiding Communicatie stoomt je klaar voor een baan in de in- en externe communicatie. Je leert hoe je diverse doelgroepen het beste kunt aanspreken. In woord en beeld.
AvansCommunicatie deeltijd Breda
Met een Associate degree-opleiding Communicatie kies je voor een tweejarige erkende hbo-deeltijdopleiding. Je leert overtuigend communiceren met in- en externe doelgroepen, in woorden en beelden.
AvansEngineering deeltijd Breda
Je wilt doorgroeien in techniek met een engineering-opleiding. Bij de 2-jarige deeltijdopleiding Engineering Associate degree kies je de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica
AvansEngineering voltijd Roosendaal
De tweejarige hbo-opleiding Engineering leidt je op tot technisch professional. Je legt de verbinding tussen technische uitvoering en overkoepelend beleid.
AvansEngineering voltijd Den Bosch
De tweejarige hbo-opleiding Engineering leidt je op tot technisch professional. Je legt de verbinding tussen technische uitvoering en overkoepelend beleid.
AvansFinance voltijd Den Bosch
Tijdens de tweejarige hbo-opleiding Finance verdiep je je in administratieve en financiële zaken. Je leert wat je met (financiële) stukken kunt doen om een organisatie gezond te houden.
AvansFinance voltijd Roosendaal
Als je kiest voor de tweejarige hbo-opleiding Finance leer je in de praktijk hoe je een organisatie gezond kunt houden op het gebied van administratie en financiën.
AvansFinance deeltijd Breda
Financieel advies geven voor bedrijfsverbetering spreekt je aan. Daarbij stoei je graag met cijfers. Met de deeltijdopleiding Associate degree Finance leg je de basis voor een baan als accountant.
AvansHealth & Social Work voltijd Den Bosch
De Associate degree Health & Social Work is een nieuwe tweejarige hbo-opleiding op het snijvlak van het gezondheidskundig, technologisch en het sociale domein.
AvansHuman Resource Management deeltijd Breda
De deeltijdopleiding Ad Human Resource Management (HRM) focust zich op zowel mensen als op organisatiedoelen. Na 2 jaar heb je een Associate degree opleiding op niveau 5 afgerond.
AvansHuman Resource Management voltijd Roosendaal
De tweejarige hbo-opleiding Human Resource Management richt zich op de wereld van mens en werk. Je leert alles over het aannemen, inwerken, functioneren en opleiden van medewerkers.
AvansHuman Resource Management voltijd Den Bosch
De tweejarige hbo-opleiding Human Resource Management richt zich op de wereld van mens en werk. Je leert alles over het aannemen, inwerken, functioneren en opleiden van medewerkers.
AvansInformatica voltijd Den Bosch
Tijdens de tweejarige hbo-opleiding Informatica leer je hoe je softwaresystemen en applicaties maakt. En hoe je met klanten omgaat. We leiden je op tot meer dan een programmeur.
AvansInformatica deeltijd Breda
De deeltijdopleiding Informatica Associate degree leidt je op tot softwareontwikkelaar. Je leert ontwerpen, programmeren, databases modelleren en bedrijfsprocessen analyseren.
AvansInformatica voltijd Roosendaal
Bij de tweejarige hbo-opleiding Informatica word je meer dan een programmeur. Je leert niet alleen hoe je applicaties en softwaresystemen maakt, maar ook hoe je met klanten omgaat.
AvansLogistiek voltijd Den Bosch
De Associate degree Logistiek leidt je op tot een logistiek professional op hbo-niveau. Na deze tweejarige opleiding ga je werken in organisaties waar logistiek een belangrijke pijler is voor succes.
AvansManagement voltijd Den Bosch
Tijdens de tweejarige hbo-opleiding Management staat goed plannen centraal. Je leert hoe je een optimaal resultaat bereikt met jouw werkzaamheden. Je specialiseert je in office- of projectmanagement.
AvansManagement in de Zorg deeltijd Breda
Jij wilt hogerop in je huidige baan of een nieuwe richting inslaan. In de deeltijdopleiding Management in de Zorg Associate degree leer je vaardigheden om je te ontwikkelen tot manager in de zorg.
AvansMarketing Management deeltijd Breda
Tijdens de deeltijdopleiding Marketing Management Associate degree leer je alles over marketing en sales. Je leert hoe je klanten overtuigt en hun behoeften peilt.
AvansMarketing Management voltijd Den Bosch
Bij de tweejarige hbo-opleiding Marketing Management specialiseer je je in sales of online marketing. Je denkt mee met de klant. Of je analyseert bijvoorbeeld de cijfers van een webshop.
AvansMechatronica deeltijd Breda
Bij de deeltijdopleiding Mechatronica Associate degree leer je hoe je producten ontwerpt en bestuurt waarin beweging een centrale rol heeft.
AvansOndernemerschap & Retail Management deeltijd Breda
De opleiding Ondernemerschap & Retail Management Associate degree deeltijd past bij je als je een managementfunctie in retail ambieert, zonder 4 jaar te studeren. In 2 jaar haal je je hbo-diploma.
AvansOndernemerschap & Retail Management voltijd Den Bosch
Je start je eigen onderneming tijdens de tweejarige hbo-opleiding Ondernemerschap & Retail Management, voorheen Small Business en Retail Management. Wij bieden jou de tools om succesvol te ondernemen.
AvansOndernemerschap & Retail Management duaal Den Bosch
Je werkt in de retail en wilt hogerop komen of zoekt meer uitdaging. De duale opleiding Associate degree Ondernemerschap & Retail Management is de basis voor een carrière in de retailbranche.
AvansSocial Work deeltijd Breda
Tijdens de deeltijdopleiding Social Work Associate degree leer je mensen met sociaal-maatschappelijke problemen te helpen. Mogelijk werk je al in het sociale domein en wil je je verder ontwikkelen.