7 resultaten

HvACyber Security voltijd Amsterdam
Wil je leren hoe je een bedrijf kunt beveiligen tegen een cyberaanval? Vind je het leuk om te ontdekken hoe de beveiliging van computersystemen in elkaar zit? Dan is Ad Cyber Security iets voor jou!
HvAEducatief Professional Beroepsonderwijs voltijd Amsterdam
Het tweejarige programma is voor de helft gericht op vakinhoudelijke kennis en voor de andere helft op algemene pedagogiek en didactiek. Leren in de praktijk staat daarbij centraal.
HvAErvaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn deeltijd Amsterdam
Tijdens de tweejarige deeltijdopleiding Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn ontwikkel, verdiep en vergroot je je eigen capaciteiten.
HvAFrontend Design & Development voltijd Amsterdam
De Ad Frontend Design & Development leidt je op tot een frontend professional die zich bezighoudt met zowel webdesign als web ontwikkeling.
HvALogistiek voltijd Amsterdam
Wil jij je verdiepen in de logistiek achter de productie en distributie van goederen en wil je weten hoe je die kunt verbeteren? Dan is de tweejarige Associate degree Logistiek iets voor jou.
HvASmart Media Production voltijd Amsterdam
Wil jij een moderne contentspecialist, een mediamaker van de toekomst worden? Dan is de tweejarige Associate degree Smart Media Production iets voor jou!
HvASoftware Development voltijd Amsterdam
De opleiding Software Development is erop gericht om jou in twee jaar op te leiden tot een software developer. Je leert hoe je betrouwbare en veilige software- en webapplicaties bouwt.