28 resultaten

HANAccountancy duaal Arnhem
Bij de HAN in Arnhem kun je de tweejarige opleiding Assistent-Accountant in duaal volgen. Na twee jaar krijg je dan geen bachelordiploma, maar een Associate degree.
HANAccountancy deeltijd Arnhem
Wil je een erkende graad in accountancy, maar geen vierjarige opleiding doen? Volg dan de tweejarige opleiding Accountancy deeltijd van HAN Deeltijdstudies.
HANAutomotive deeltijd Arnhem
Werk je in de automotive branche en wil je je verder ontwikkelen, met name op het gebied van elektronica in de auto? Dan is de Associate Degree Systeemspecialist Automotive wat voor jou.
HANBedrijfskunde duaal Arnhem
Wil jij jouw kennis vergroten op het gebied van bedrijfsprocessen en projectmanagement? Kies voor de Associate degree Bedrijfskunde duaal.
HANBedrijfskunde - Sustainable International Business voltijd Arnhem
Met de 2-jarige Associate Degree leer je hoe je (internationale) bedrijfsprocessen toekomstbestendig kunt maken. Met deze ad behaal je je diploma op hbo niveau.
HANBouwtechnisch Medewerker deeltijd Arnhem
Werk je in de bouwsector en wil je je verder ontwikkelen? De Ad Bouwtechnisch Medewerker biedt je de mogelijkheid om een tweejarige opleiding op hbo-niveau te volgen.
HANCiviele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie deeltijd Arnhem
Werk je op het gebied van projectrealisatie van civiele projecten en wil je je verder ontwikkelen? De opleiding Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie biedt je die mogelijkheid.
HANCommerciële Economie duaal Arnhem
Heb jij een functie als accountmanager in de buitendienst of ambieer je deze functie? Of wil jij draaien aan de knoppen van online marketing tools? Kies voor de Ad Commerciële Economie duaal.
HANCommerciële Economie deeltijd Arnhem
Ambieer jij een functie als accountmanager in de buitendienst? Duurt een vierjarige bachelor opleiding jou echter te lang? Kies dan voor de Associate degree Commerciële Economie deeltijd.
HANElektrotechniek deeltijd Arnhem
Werk je in de elektrotechniek en wil je je verder ontwikkelen? De Ad Elektrotechniek/Energietechniek biedt je de mogelijkheid om een tweejarige opleiding op hbo-niveau te volgen.
HANEmbedded Systems Engineering deeltijd Arnhem
Werk je in de elektrotechniek en wil je je verder ontwikkelen? De Ad Embedded Systems Engineering biedt je de mogelijkheid om een tweejarige opleiding op hbo-niveau te volgen.
HANErvaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn deeltijd Nijmegen
De kracht van ervaringsdeskundigheid beter op de kaart zetten? Met de Ad Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn leer je jouw herstelervaringen professioneel inzetten bij herstelondersteuning.
HANGebouwgebonden Installatietechniek deeltijd Arnhem
De HAN haakt in op de vraag naar nieuwe installatietechnici met een nieuwe Associate Degree (AD) opleiding Gebouwgebonden Installatietechniek.
HANJuridisch Medewerker deeltijd Arnhem
Werk jij in een juridische omgeving en wil jij in twee jaar tijd meer kennis vergaren van het civiele recht of het bestuursrecht? Kies dan voor de Associate degree Juridisch Medewerker.
HANJuridisch Medewerker duaal Arnhem
Werk jij in een juridische omgeving en wil jij in twee jaar tijd meer kennis vergaren van het civiele recht of het bestuursrecht? Kies dan voor de Associate degree Juridisch medewerker.
HANLogistiek deeltijd Arnhem
Wil jij jouw kennis vergroten op het gebied van bedrijfsprocessen en projectmanagement? Zou jij logistieke vraagstukken willen verbeteren? Kies voor de Associate degree Logistics Management deeltijd.
HANLogistiek duaal Arnhem
Wil jij jouw kennis vergroten op het gebied van bedrijfsprocessen en projectmanagement? Zou jij logistieke vraagstukken willen verbeteren? Kies voor de Associate degree Logistics Management duaal.
HANLogistiek deeltijd Ulft
Wil jij jouw kennis vergroten op het gebied van bedrijfsprocessen en projectmanagement? Zou jij logistieke vraagstukken willen verbeteren? Kies voor de Associate degree Logistics Management deeltijd.
HANManagement in de Zorg deeltijd Nijmegen
Volg de Associate Degree deeltijdopleiding Management in de Zorg (MiZ, voorheen Coördinator in Zorg en Dienstverlening) aan de HAN en zet de eerste stap richting aansturing van collega's en werkproces
HANManagement in de Zorg duaal Nijmegen
Volg de duale Associate Degree opleiding Management in de Zorg aan de HAN en zet de eerste stap richting aansturing van collega's en werkprocessen in zorg en welzijn.
HANOnderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn deeltijd Nijmegen
Werk je in de zorg- of welzijnsector? Lijkt het je een uitdaging om anderen op te leiden tot zorgprofessionals? Volg dan de opleiding Onderwijsondersteuner in Zorg en Welzijn (Associate Degree).
HANPedagogisch Educatief Professional deeltijd Nijmegen
Werk jij graag met kinderen? Dan weet je dat er veel verandert in de opvang en het onderwijs. Hierdoor is er vraag naar een nieuw soort professional.
HANSociaal Werk duaal Nijmegen
HANSociaal Werk deeltijd Nijmegen
Wil je je verder verdiepen in het sociale domein én in 2 jaar een hbo-diploma halen? Start dan met de nieuwe Associate Degree deeltijdopleiding Sociaal Werk.
HANSociaal Werk deeltijd Winterswijk
Wil je je verder verdiepen in het sociale domein én in 2 jaar een hbo-diploma halen? Start dan met de nieuwe Associate Degree deeltijdopleiding Sociaal Werk.
HANSport - Ondernemende Leefstijlcoach deeltijd Nijmegen
Heb jij passie voor coaching en een gezonde leefstijl? Wil jij anderen in beweging krijgen vanuit je huidige werkplek? Word in 2 jaar ondernemende leefstijlcoach met hbo-diploma op zak!
HANTechnische Bedrijfskunde deeltijd Arnhem
Technologie, ICT en Bedrijfskunde zijn de 3 musketiers in het moderne bedrijfsleven en onlosmakelijk met elkaar verbonden als het gaat om vooruitgang. Technische bedrijfskundigen weten hier alles van.
HANWerktuigbouwkunde deeltijd Arnhem
Wil je in een korte tijd diepgaande kennis van mechanica, constructie en besturingstechniek opdoen. Met de Associate Degree Werktuigbouwkunde in deeltijd bij de HAN kan dat.