10 resultaten

HanzeAutomotive deeltijd Groningen
De deeltijdopleiding Associate degree Automotive kent een brede technische basis waarmee u kan functioneren in een multidisciplinaire omgeving.
HanzeDans voltijd 
Dansacademie Lucia Marthas is een rijkserkende hbo-dansopleiding die studenten opleidt tot succesvolle show-, musical- of theaterdansers.
HanzeErvaringsdeskundige in Zorg en Welzijn deeltijd Groningen
Wilt u uw ervaring als gebruiker van de zorg inzetten voor lotgenoten? Werkt u als ervaringswerker en wilt u uw kennis en vaardigheden verdiepen? De opleiding bereidt studenten voor op functies in de
HanzeHuman Resource Management (HRM) deeltijd Groningen
We leven in een snel veranderende omgeving. Het is belangrijk om medewerkers en organisaties klaar te stomen voor deze toekomst.
HanzeManagement in de Zorg deeltijd Groningen
De deeltijdopleiding Associate degree Management in de Zorg richt zich op mensen die coördinerende taken hebben of operationeel leiding geven aan een team binnen de zorg- of dienstverlening.
HanzeOndernemen voltijd Groningen
In de tweejarige praktijkgerichte Ad Ondernemen word je opgeleid tot zelfstandig ondernemer óf (assistent) bedrijfsleider.
HanzePedagogisch Educatief Professional deeltijd Groningen
De kans om door te groeien binnen de kinderopvang!
HanzeProjectleider Techniek deeltijd Groningen
Met deze Associate degree ga je dieper in op projectmanagement. Werkvoorbereiders of bijv. commercieel technici zijn disciplines waar de arbeidsmarkt om staat te springen.
HanzeSociaal Werk in de Zorg deeltijd Groningen
Wil je graag werken in de sector Zorg en Welzijn, of ben je daarin al werkzaam? En wil jij je doorontwikkelen? Dan is de tweejarige deeltijd Associate degree Sociaal werk in de Zorg iets voor jou!
HanzeSport, Gezondheid en Management voltijd Groningen
Het Instituut voor Sportstudies van de Hanzehogeschool Groningen biedt als enige in Nederland een tweejarige opleiding aan die recht geeft op een 'Associate degree Sport, Gezondheid en Management'.