17 resultaten

HRAccountancy voltijddeeltijd Rotterdam
Wil je een baan in de financiële of fiscale sector? Ben je graag bezig met cijfers, maar vind je het ook leuk om gericht advies te geven? Wil je een overzichtelijke opleiding volgen?
HRArts & Crafts voltijd Rotterdam
Arts & Crafts is een 2-jarige hbo-opleiding waarbij ambacht, het ontwikkelen van een artistieke visie en een ondernemende houding centraal staan.
HRCrossmediale Communicatie voltijddeeltijd Rotterdam
Sta jij in dubio: werken of verder leren? Je wilt je kansen vergroten op de arbeidsmarkt en dat binnen slechts twee jaar. Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt graag met beeld, tekst en audio.
HREngineering voltijddeeltijd Rotterdam
Met de tweejarige Ad Engineering op zak kun je binnen de werktuigbouwkunde aan de slag als werkvoorbereider, designer/engineer, technisch medewerker of manager productieproces.
HRICT Internet of Things voltijd Rotterdam
Vind je het leuk om met behulp van IT en sensoren slimme oplossingen te bedenken? Dan is deze praktijkgerichte tweejarige opleiding iets voor jou!
HRICT Service Management voltijddeeltijd Rotterdam
De tweejarige, praktijkgerichte Ad ICT Service Management is gericht op ICT-professionals en afgestudeerden van mbo en havo, die als ICT Service Manager binnen organisaties en bedrijven willen werken.
HRIntegraal Bouwmanagement deeltijd Rotterdam
In de bouwwereld en civiele techniek wordt steeds meer gebruik gemaakt van 3D-moduleren en system engineering. In deze studie leer je om projecten in hun ontwikkelproces integraal te benaderen.
HRLogistiek Management voltijd Rotterdam
Wil jij een baan in de logistiek? Ben jij graag bezig met het oplossen van logistieke knelpunten en vraagstukken? De opleiding Logistiek Management stoomt je klaar voor werk in de logistieke sector.
HRMaintenance & Mechanics voltijddeeltijd Rotterdam
Met de tweejarige Ad Maintenance & Mechanics kun je je als operationeel projectleider op hbo-niveau specialiseren in energie, design, maintenance of management.
HRManagement voltijddeeltijd Rotterdam
Met de tweejarige Ad Management kun je zowel managementondersteunende als leidinggevende functies bekleden, zoals projectcoördinator of sales assistant.
HRManagement in de Zorg deeltijd Rotterdam
Je werkt in de maatschappelijke dienstverlening en hebt de ambitie om door te groeien naar een (meer) coördinerende functie en meer verantwoordelijkheid? Dan is deze flexibele Ad iets voor jou.
HROndernemen voltijd Rotterdam
Deze tweejarige, praktijkgerichte Ad is bedoeld voor professionals en afgestudeerden uit het mbo en havo, die zich als zelfstandig ondernemer willen vestigen of hun werkervaring willen onderbouwen.
HROnderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn deeltijd Rotterdam
Als onderwijsondersteuner niveau 2 geef je zelfstandig les in het beroepsonderwijs en begeleid je bij practica. Tijdens het Ad-programma staat ervaring opdoen in de onderwijspraktijk centraal.
HROnderwijsondersteuner Technisch beroepsonderwijs deeltijd Rotterdam
Ligt jouw hart bij techniek of ben je al werkzaam in een technisch beroep? Wil je jouw kennis en kunde overdragen aan jongeren om ze op te leiden tot een echte vakman of -vrouw?
HRPedagogisch Educatief Professional voltijddeeltijd Rotterdam
Met deze opleiding leiden we jou op tot begeleider of specialist in de VVE (voor- en vroegschoolse educatie), pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de kinderopvang en leraarondersteuner.
HRSales & Accountmanagement deeltijd Rotterdam
Heb je passie voor sales en wil je leren hoe je dit toepast in jouw salesbaan? Dan ben je bij Sales & Accountmanagement aan het juiste adres. Deze opleiding maakt van jou de commerciële professional.
HRSociaal Financiële Dienstverlening deeltijd Rotterdam
Wil jij jezelf ontwikkelen tot sociaal financieel dienstverlener? Dan is deze studie perfect voor jou!