7 resultaten

HanzeAutomotive deeltijd Groningen
De deeltijdopleiding Associate degree Automotive kent een brede technische basis waarmee u kan functioneren in een multidisciplinaire omgeving.
HanzeDans voltijd 
Dansacademie Lucia Marthas is een rijkserkende hbo-dansopleiding die studenten opleidt tot succesvolle show-, musical- of theaterdansers.
HanzeHuman Resource Management (HRM) deeltijd Groningen
Met een Ad Human Resource Management bent u een geschikte kandidaat voor beroepen als personeelsconsulent, personeelsmedewerker, medewerker personeelsadministratie en medewerker van een uitzendbureau.
HanzeMuziek (dirigent Hafabra) voltijd Groningen
Ben je in de praktijk al werkzaam als HaFaBra-dirigent? Ben je beroepsmusicus en wil je je werkgebied uitbreiden naar HaFaBra-Directie? Dan is ons tweejarige hbo-programma zeker iets voor jou.
HanzeOndernemen voltijd Groningen
In de tweejarige praktijkgerichte Ad Ondernemen word je opgeleid tot zelfstandig ondernemer óf (assistent) bedrijfsleider.
HanzeProjectleider Techniek deeltijd Groningen
Met deze Associate degree ga je dieper in op projectmanagement. Werkvoorbereiders of bijv. commercieel technici zijn disciplines waar de arbeidsmarkt om staat te springen.
HanzeSport, Gezondheid en Management voltijd Groningen
Het Instituut voor Sportstudies van de Hanzehogeschool Groningen biedt als enige in Nederland een tweejarige opleiding aan die recht geeft op een 'Associate degree Sport, Gezondheid en Management'.